Het eerste Nederlandse boek over Guashatherapie!

We willen niets missen in het leven en de druk om te presteren is enorm. Stress speelt een steeds grotere rol. We gunnen onszelf te weinig tijd om te ontspannen en letten minder goed op gezonde voeding. Het lichaam krijgt veel meer afvalstoffen binnen dan het eigenlijk kan verwerken. Het resultaat is een lichaam met een teveel aan toxische stoffen. Opeenhopingen die de stromen van bloed en energie blokkeren. Dit heeft zijn uitwerking op het lichaam; kleine klachten dienen zich aan en groeien soms uit tot ernstige, chronische ziekten. Guashatherapie is een eeuwenoude therapie die het lichaam stimuleert om zich te herstellen en te versterken. Door een guashabehandeling wordt de doorstroming van bloed en energie gestimuleerd en worden blokkades losgemaakt. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam krijgt hierdoor ‘een steuntje in de rug’. Het lichaam wordt soepeler en je voelt je beter in je vel.

Totstandkoming van het boek Guashatherapie

Tijdens mijn opleiding tot guashatherapeut vertelde ik veel mensen in mijn omgeving over de guashatherapie. Bijna niemand kende het. Ik ging op zoek naar Nederlandse boeken over guasha, maar die heb ik niet kunnen vinden. Na de eerste opleidingsdagen was ik zó enthousiast over de therapie, dat ik besloot om ooit zelf een boek over guasha te schrijven. Nu, vele guasha behandelingen verder en met meer ervaring op zak, was het tijd om dit boek te schrijven. Dit boek is tot stand gekomen door een samenwerking met Harris Sleegers. Onze kennis en ervaring is gebundeld in dit boek.

Het eerste Nederlandse boek over guashatherapie!

Het boek geeft een goed beeld over wat guashatherapie is en wat het voor ons lichaam kan betekenen. Ook legt het uit waarom de onderhuidse bloeduitstortingen (sha) een bijzonder kenmerk zijn van deze behandelingen. Het boek is vanaf nu te bestellen en kost 17,95 euro. Titel: Guashatherapie Gebonden – 96 pagina’s, prijs € 17,95 Geheel in kleur geïllustreerd Auteurs: Dorine Erkens en Harris Sleegers ISBN: 9789402602135 Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het boek binnen enkele dagen na betaling opgestuurd!